Kosár

Kosaram

Összesen: 0 Ft
  • Termékek - 0 Ft
  • Szállítás - 0 Ft
  • Összesen - 0 Ft
Kosár megnyitása

Rendelés1. A termék kiválasztása

A vásárló választhat és rendelhet a termékkínálatból. Vásárlási szándék esetén, a kiválasztott terméket  egy virtuális kosárba helyezheti, amennyiben kiválasztotta a megfelelő méretet. A tényleges vásárlás előtt a kosár tartalmát leellenőrizheti egy összesítő listában, ahol információt kap a kiválasztott termékekről, annak méret-és db számáról, valamint a  számla végösszegéről és a szállítás költségeiről, amit a “kosár” automatikusan kiszámol.

2. Megrendelés

A kiválasztott termékeket a “Fizetés” gombra való kattintással rögzítjük. Ekkor látjuk a kész megrendelési összesítést a szállítási adatokkal és a megrendelt termékek tartalmi és ár leírásaival. Figyelem! A megrendelés előtt kérjük, olvassa el a “Jogi feltételeinket”  és kattinson az “Megrendelés elküldése” gombra. Ezzel a megrendelés megtörtént, melyet e-mailben visszaigazolunk.

3. Ár

A termékek mellet a rendelés időpontjában aktuális, bruttó árakat taljáljuk, melyek az ÁFA-t tartalmazzák. A megrendelés idejében a webáruházban fellépő esetleges hiba vagy hiányosság lép fel, a korrekció jogát fenntartjuk. Ebben az esetben a hiba felismeréséről és módosításáról értesítést küldünk a vásárló  számára, melyben tájékoztatjuk a megváltozott adatokról. A vásárlás akkor érvényes, ha a vásárló eztután újra megerősíti a megrendelését, de lehetőség van arra is, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

4. Rendelés feldolgozás

A rendelés feldolgozása 48 órán belül megtörténik.

5. A rendelés visszaigazolása

Először a rendszer automatikus visszaigazolást küld a rendelés feldolgozásáról.

6. Fizetési feltételek

A webáruházunkban banki átutalással és utánvéttel is tud fizetni. Számlaszámunk: BirAlex Kft (Unicredit Bank) 10918001-00000080-58960002

7. A szállítás módja

A szállítás a GLS közreműködésével történik.

8. A szállítástól való elállás

A webáruházunkban történő megrendeléseket csak 18 évét betöltött vásárlónak teljestíjük.  A vásárló a “Jogi feltételek” elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. Amennyiben a megrendelt termék kiszlethiány miatt nem áll rendelkezésre vagy egyéb indok akadályozza a webáruház szerződésben vállalt kötelezettségét, úgy erről köteles a vásárlót tájékoztatni.
 

Ha kérdése van hívjon minket, szívesen segítünk:

Tel.:0630 504 61 33 e-mail:info@farmerwebaruhaz.hu

A leszállított termék a teljes vételár kiegyenlítéséig a szállító tulajdonában marad.