Kosár

Kosaram

Összesen: 0 Ft
  • Termékek - 0 Ft
  • Szállítás - 0 Ft
  • Összesen - 0 Ft
Kosár megnyitása

Rólunk

Az X-Class Deluxe webshop 2012 decemberében jött létre azzal a céllal, hogy azok a vásárlók akik megismerték már az X-Class üzletekben forgalmazott farmereket, most online akár egy kattintással is megtudják vásárolni ezeket a farmerokat. Valmaint azoknak akik még nem ismerik a termékeket,de szívesen kipróbálnák. Régóta problémát jelentett, hogy a molett hölgyek nem tudtak divatosan öltözködni.

Legtöbbször ami tetszik az nincs a kívánt méretben, ami meg a méretben jó lenne, az meg nem tetszik. Sok utánajárás, mérgelődés, miért is vannak a teltebb nők kirekesztve a divat világából, a vásárlás öröméből. Miért nem terveznek divatos ruhákat molett hölgyek számára is. Köztudott, hogy hiába folyik még a csapból is az ideális nő és férfi tökéletes képe, a valóság olyan messze van tőle, mint a gömbölyű, telt nők mérete a kifutón sétáló lányokétól. Rengeteg molett nő és férfi él boldog házasságban, nevel gyereket, dolgozik, élvezi az életet. A kényelem és a minőség mindenkinek jár, még  a moletteknek is.

Az X-CLASS Deluxe célja, hogy divatos  és fiatalos megjelenést biztosítson a molett hölgyek számára is és megpróbálja kielégíteni a dundi hölgyek divatigényeit, hogy alkatuk ellenére ők is nyugodtan válogathassanak a szebbnél szebb nagy méretű ruhadarabok közül és minél csinosabban tudjanak felöltözni.

Kollekcióinkat   azoknak ajánljuk, akik  kivételes, modern és színvonalas külsőt szeretnének tükrözni akár 6 XL-es méretben.

Kínálatunkban megtalálható számos külföldi gyártású egyedi ruhák, melyekből csak kevés darab érkezik az országba, ezáltal a választék hetente megújul. Ruháinkat kellemes szabásvonalak, lágy anyagok, könnyed viselhetőség, valamint az aktuális divatszínek jellemzik. Legyen Ön az idősebb vagy a fiatal korosztály képviselője, ha az alkata eltér az átlagtól, de a megjelenésére igényes, akkor szeretettel várjuk.Széles áruválasztékunk lehetővé teszi, hogy minden kedves vásárló megtalálja önmagát, mindemellett hetente megújuló árukészletünk folyamatos változatosságot és egyediséget kölcsönöz.
Méretek M-6XL található meg.

Alakformáló farmerjaink erős, sztreccses anyaguknak köszönhetően formába hozzák a testet, tartást adva a deréknak. Mivel derékfazon, erősen leszorítja a hasat. Ezek a  hagyományos vonalvezetésű  nadrágok, szoknyák, szettben, mellénnyel, kosztümkabáttal, inggel is kombinálhatóak. Anyaguk 95%-ban pamut.

Üzletünket megtalálja az Alleeban vagy a győri Árkádban,

X-Class ahol nem a méret számíit ;)