Kosár

Kosaram

Összesen: 0 Ft
  • Termékek - 0 Ft
  • Szállítás - 0 Ft
  • Összesen - 0 Ft
Kosár megnyitása

Vásárlási feltételek

Jogi információk

SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE

A farmerwebaruhaz.hu web áruházban a megrendelések leadására a  web áruház rendszerén keresztül, vagy e-mailen illetve telefonon van lehetőség.

A megrendelés elküldéséhez a web áruházban regisztráció nem szükséges, a vevő a szállítás teljesítéséhez szükséges adatok elküldésével rendel. A rendelés leadása előtt a megrendelőnek lehetősége van az adatbeviteli hibák kijavítására a hibás adat törlésével és a helyes adat újra beírásával. Az adatbeviteli hibák javítására a megrendelés elküldése után is van mód a helyes adatok e-mailen való megadásával.

A vevőnek lehetősége van a megrendelésével kapcsolatos adatok módosítására, a megrendelés visszavonására e-mailen a rendelés leadását követő 24 órán belül.

 

1.) A MEGRENDELÉS MENETE

A farmerwebaruhaz.hu webáruházban a rendelések leadására a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 

A WEB ÁRUHÁZ RENDSZERÉN KERESZTÜL:

A termék virtuális kosárba való helyezésével, a virtuális kosár megrendelésével és a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok kitöltésével: név, e-mail cím, telefonszám, irányítószám, város, utca, házszám (emelet, ajtó).

MEGRENDELÉS E-MAILEN:

Az info@famerwebaruhaz.hu e-mail címen a következő adatok megadásával: a termék neve, a vevő neve, a pontos szállítási cím és telefonszám.

Az ELADÓ a megrendelésről automatikus, azonnali visszaigazolást küld, de maximum 48 órán belül. Amennyiben az ELADÓ nem küld visszaigazolást, úgy a vevőt semmilyen kötelezettség nem terheli, a Vásárlói szerződés nem köttetett meg. Ha a megrendeléssel kapcsolatban bármilyen további tisztázásra szoruló kérdés merülne fel, az ELADÓ 24 órán belül írásban (e-mailen) tájékoztatja a vevőt.

Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az ELADÓ a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket haladéktalanul visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően, de legkésőbb 30 napon belül

 

2.) FIZETÉSI MÓDOK

A vevő a megrendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki: 

 

ELŐRE UTALÁS: Előre utalással az ELADÓ bankszámla számára a megrendelés számára való hivatkozással:

UTÁNVÉT: Utánvét esetén készpénzes fizetéssel az átadó posta vagy futárszolgálat részére.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS: személyes átvétel esetén az  X-Class ALLEE vagy győri Árkád üzletében előre egyeztetett időpontban.

 

3.) SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

A termék átvételének módját a vevő a megrendeléskor jelöli meg.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (FUTÁRSZOLGÁLATTAL): Ingyenes Magyarország területén

 

Szolgáltatás: Kiszállítás a megadott címre, fizetés utánvéttel, kiszállítás megkísérlése maximum 2 alkalommal.

Szállítási határidő: a megrendelés napját követő 5-10munkanap. 

Értesítés: E-mail/ telefon

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL BUDAPESTEN, GYŐRBEN - INGYENES

- X-Class ALLEE (1176 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10)

- X-Class GYŐR Árkád(9024 Győr Budai út 1-4)

Előztessen megrendelt termékek átvétele: hétfőtől - szombatig 10:00-20:00-ig.

A termék személyes átvételre beérkezésének határideje: a megrendelést követő 1-6 munkanap. Értesítés: E-mail vagy telefon (kiszállítás előtti napon).

5.) ÁRAK

A farmerwebaruhaz.hu weboldalon a termékek az általános forgalmi adót tartalmazó bruttó vételárai vannak feltüntetve. Az ELADÓ bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található leírásokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat. Az ELADÓ nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére.

A szállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók

A megrendelő a lakcím, vagy telephely-címtől eltérő, külön szállítási címre is kérheti a csomagot, amennyiben azt a megrendeléskor pontos adatokkal előre jelzi.

A helyes átvétel módja

Kérjük, a küldeményt  közvetlenül átvétel során azonnal vizsgálja meg! Amennyiben sérülést vagy hiányosságot észlel, úgy azt írásban rögzíteni kell egy “Átadás-átvételi jegyzőkönyvben ”, az átadó az átvevő és két tanu aláírásával hitelesítve.  Az átvételt követően, utólagosan bejelenetett sérülésért, vagy tartalomhiányért nem tudunk felelőséget vállalni!
 

TERMÉKLEÍRÁSOK

Web áruházunkban minden információt megtalál a termékek mellett, melyet a gyártó vagy forgalmazó is feltüntetett. A termékleírások mellett megtalálható az adott termék fotója. Amennyiben a megrendelt terméken bármilyen hibát észlel, mely bizonyíthatóan a gyártás során keletkezett, természetesen a termék árát és a szállítás költségeit megtérítjük Önnek.

ELÁLLÁS JOGA

A távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szabályozása értelmében a vevő a vásárlástól számított 14 munkanapon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállhat, az alábbi feltételekkel:

A BirAlex Kft. minden itt vásárolt termékére cserejogot ad. 

Az ELADÓ által 14 munkanapra bővített elállási jog a termék átvételének napjától lép életbe. Elegendő, ha a vevő az elállási jog lejártának napján, írásban, telefonon vagy személyesen (az ELADÓ székhelyén) jelzi az ELADÓ felé elállási szándékát.

Az elállási jog a házhozszállítással, GLS Csomag Pontok egyikén való átvétellel vagy személyes átvétellel (az ELADÓ székhelyén) vásárolt termékekre egyaránt vonatkozik.

Az elállás joga a farmerwebaruhaz.hu webáruházban vásárolt azon termékekre vonatkozik, melyeket a vevő bontatlan vagy bontott csomagolásban visszajuttat az ELADÓ címére. Amennyiben a termék a nem rendeltetésszerű használat következményeként sérült, úgy az ELADÓ követelheti a vevőtől az ebből adódó károk megtérítését.

 

A vásárlástól való elállás szándékát a vevő e-mailen vagy telefonon jelentheti be a info@farmerwebaruhaz.hu e-mail címen vagy a +36-30-504-6133 telefonszámon.

Elállás esetén a termék az ELADÓ visszáru fogadó postai címére küldendő: vagy személyesen az átvevőhelyén leadandó az X-Class boltban (1117 Budapest Október huszonharmadika u. 8-10).

Elállás esetén a termék visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli.

A visszaérkezett termék vételárát az ELADÓ haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül köteles visszatéríteni a vevő által megadott bankszámla számra.

Az ELADÓ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia. Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk.


Egyéb feltételek  - A BirAlex Kft.ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai - A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.Fontos!

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük, a küldeményt  közvetlenül átvétel során azonnal vizsgálja meg! Amennyiben sérülést vagy hiányosságot észlel, úgy azt írásban rögzíteni kell egy “Átadás-átvételi jegyzőkönyvben ”, az átadó az átvevő és két tanu aláírásával hitelesítve.  Az átvételt követően, utólagosan bejelenetett sérülésért, vagy tartalomhiányért nem tudunk felelőséget vállalni!

 ONLINE VITARENDEZÉSI PLATFORM:
AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 524/2013/EU rendelete, 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv lehetővé teszi, hogy az alábbi linken a  fogyasztói jogvitát online rendezze: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU
 


ÜZLETSZABÁLYZAT

Az eladó adatai:

Az Ön által vásárolt áruk eladója a BirAlex Kft. (Cím: 9026 Győr, Leibstück Mária u. 18/a.).
Ügyvezető: Biró Alexandra
Adószám: 23543108-2-08
l

Az adatvédelemről

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.


A BirAlex Kft. tiszteletben tartja, és biztonsággal őrzi a személyes adataidat. A regisztráláskor megadott adatokat a BirAlex Kft. bizalmasan kezeli, csak az áruház látogatásával, és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel, harmadik személynek nem adja át.
(1992.évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény)
Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.